Över 10 år i branschen

ovrigt

Bröderna Jonas och Magnus Göthberg startade JMG Sten 2012 efter att en längre tid ha arbetat med markarbeten för andra företag. Vi är ett familjeföretag med fokus på kvalitet, effektivitet och trygghet. Vi är idag 26 anställda och vänder oss till företag som söker enkelhet med kvalitet.

Vi har över 10 år i branschen och samarbetar med såväl små som stora företag. Några av våra återkommande kunder är Sh Bygg, Markona, Svevia samt ett antal bostadsrättsföreningar.

Från Uppsala till hela Mälardalen
Vi utgår från Uppsala och arbetar i hela Mälardalen. Vi har hjälpt företag i bland annat Tierp, Enköping, Stockholm och Södertälje. Vill du veta mer om våra tidigare uppdrag kan du läsa om dem här.

Det ska vara enkelt och tryggt att arbeta med oss. När du anlitar JMG Sten har du en kontaktperson och interna beslut fattas snabbt. Vi är stolta över att kunna säga att vi alltid håller tidsplanerna och är snabba på att lösa eventuella problem. Därför är vi ofta tillgängliga även med kort varsel.

Samtliga av våra anställda har de utbildningar och certifieringar som krävs, till exempel Heta Arbeten och Säkra Lyft. Vi arbetar utifrån vår egen arbetsmiljöpolicy och har självklart kollektivavtal. Vi är medlemmar i Sveriges Byggindustrier och fackligt anslutna till organisationen Seko.

Vår affärsidé

betongarbeten

Vi står för enkelhet och garanti. Vi lägger stor vikt vid att hålla hela processen enkel, från början till slut och med högsta kvalitet i åtanke. Därför har du endast en kontaktperson. Våra interna beslut fattas snabbt och effektivt så att du slipper vänta.

Vi vänder oss till företag som behöver hjälp med allt från mindre kontorsanpassning till helt nya lokaler. Vi är vana att arbeta med kunder som Svevia, Atrium Ljungberg, Markona, Sh bygg samt bostadsrättsföreningar.

En av våra många styrkor är att vi är effektiva och bra på att planera. Vi finns tillgängliga även vid kort varsel och jobbar bra under tidspress vilket leder till att vi alltid håller tidsplanen. Samtliga av våra anställda har de utbildningar och certifieringar som krävs, till exempel Heta Arbeten och Säkra Lyft. Vi arbetar utifrån vår egen arbetsmiljöpolicy och har självklart kollektivavtal. Vi är medlemmar i Sveriges Byggindustrier och fackligt anslutna till organisationen Seko.

Kontakta oss / Beställ kostnadsfri offert

Tveka inte att höra av dig om du har frågor eller funderingar. Skicka in en kostnadsfri offertförfrågan med hjälp av formuläret eller hör av dig till oss via telefon eller e-post.

Telefon: 070 294 92 78
E-post: info@jmgsten.se

Söker du någon av oss personligen?
Jonas Göthberg
076 125 12 10
jonas@jmgsten.se

Magnus Göthberg
076 125 12 11
magnus@jmgsten.se

Bland våra samarbetspartners