Betongarbeten

En stabil grund är a och o för en byggnad, det vet vi sedan länge. Oavsett vad som ska byggas så kan du lita på oss när det gäller betongläggning. Vi lägger betongfundament för alla typer av byggnader och garanterar dig ett lyckat resultat varje gång.

Vi är experter på betongfundament
Betongarbeten är en av våra främsta tjänster och det vi jobbar med mest. Vi lägger isolering, armering samt gjuter grunden utifrån behov och krav på värme, viktkapacitet samt användningsområde. Det finns ingenting vi inte klarar av och när arbetet är utfört följer vi alltid upp det tillsammans med dig för att säkerställa att du är nöjd med resultatet.

Specialbeställda formar
Vill du ha en unik form på ditt fundament? Vi specialbeställer formar som är anpassade utifrån dina önskemål och gjuter grunden precis så som du vill ha den. Vi garanterar att vi kan leverera oavsett typ av byggnad och form.

betongarbeten

Kontakta oss / Beställ kostnadsfri offert

Tveka inte att höra av dig om du har frågor eller funderingar. Skicka in en kostnadsfri offertförfrågan med hjälp av formuläret eller hör av dig till oss via telefon eller e-post.

Telefon: 070 294 92 78
E-post: info@jmgsten.se

Söker du någon av oss personligen?
Jonas Göthberg
076 125 12 10
jonas@jmgsten.se

Magnus Göthberg
076 125 12 11
magnus@jmgsten.se

Bland våra samarbetspartners