Markarbeten

Vi utför markarbeten för företag som behöver hjälp med allt från förberedande arbete till finplanering. Oavsett om du ska anlägga en trädgård eller området kring ett industriområde kan du lita på oss. Vi är lyhörda och gör vårt yttersta för att möta våra kunders behov. När du anlitar oss går vi igenom vad som behöver göras och hittar en passande lösning för just ditt projekt. Vi är kunniga inom bland annat:

Vi ställer höga krav på oss själva eftersom vi vet att våra kunder gör detsamma. Därför kan du känna dig trygg när du anlitar oss och vara säker på att du får ett professionellt och lyckat resultat varje gång. Inget arbete är för stort eller för litet och vi strävar alltid efter att möta våra kunders önskemål och krav.

Maskingrävning
Vi ombesörjer allt från grävning till transport av material och har givetvis tillgång till en kran vid behov.

Förberedande arbete
Vi har lång erfarenhet av förberedande markarbeten och bidrar gärna med insikter och goda råd inför ditt kommande projekt. Vi hjälper till med planering och uppstart av projektet, tveka inte att höra av dig till oss om du behöver ytterligare hjälp med till exempel finplaneringen när projektet börjar lida mot sitt slut.

Anläggning av gräsmatta, gångar och uppfarter
Vi har under åren lagt en hel del gräsmattor, gångar och uppfarter. Det borgar för goda kunskaper och strålande resultat. Med andra ord kan du lita på att vi utför varje uppdrag självsäkert och strategiskt.

Stenläggning
Vi lägger alla våra stenar med omsorg med målet att slutresultatet alltid ska vara av högsta kvalitet. Oavsett om vi lägger sten på mindre uteplatser eller hela torg tar vi oss an varje uppdrag helhjärtat.

Finplanering
Med vår kunskap och känsla för finish har vi vad som krävs för att färdigställa alla typer av ytor. Vi arbetar i allt från trädgårdar till större grönområden och industriområden. Inga arbeten är för små eller för stora och vi åtar oss alla typer av projekt och uppdrag.

Markarbeten

Kontakta oss / Beställ kostnadsfri offert

Tveka inte att höra av dig om du har frågor eller funderingar. Skicka in en kostnadsfri offertförfrågan med hjälp av formuläret eller hör av dig till oss via telefon eller e-post.

Telefon: 070 294 92 78
E-post: info@jmgsten.se

Söker du någon av oss personligen?
Jonas Göthberg
076 125 12 10
jonas@jmgsten.se

Magnus Göthberg
076 125 12 11
magnus@jmgsten.se

Bland våra samarbetspartners