Murning & Putsning

Vi har mångårig erfarenhet av murning och putsning och åtar oss såväl hela byggprojekt som enstaka putsningsuppdrag. Vi är vana att arbeta med både exteriör och interiör och är lyhörda för dina önskemål och behov. När du anlitar oss kan du lita på att vi utför vårt arbete effektivt och levererar ett resultat av högsta kvalitet.

Anlita oss när du vill ha professionell och effektiv hjälp med strålande resultat. Vi utför murningsarbeten och putsning av fasader och vår kunniga personal har den kunskap och erfarenhet som krävs för att möta dina önskemål oavsett uppdrag. Vi finns med redan från planeringsfasen och följer upp varje avslutat uppdrag för att kunna säkerställa att du som kund har blivit nöjd med våra tjänster.

Murning
Vi har lång erfarenhet och kunskapen som krävs för att bygga en stadig grund för alla dina projekt. Vi murar allt från hus till murar och eldstäder för att avsluta med putsning för en strålande finish.

Putsning
Vi går ofta in och renoverar gammal puts, bygger om och lagar hål. Vi avlägsnar den gamla putsen och ersätter den med ny fräsch puts så att ytan ser ut som ny igen.

Vi ställer höga krav på oss själva eftersom vi vet att våra kunder gör detsamma. Därför kan du känna dig trygg när du anlitar oss och vara säker på att du får ett professionellt och lyckat resultat varje gång. Inget arbete är för stort eller för litet och vårt mål är att leverera förstklassigt resultat varje gång och skapa goda kontakter mellan oss och våra kunder.

murning

Kontakta oss / Beställ kostnadsfri offert

Tveka inte att höra av dig om du har frågor eller funderingar. Skicka in en kostnadsfri offertförfrågan med hjälp av formuläret eller hör av dig till oss via telefon eller e-post.

Telefon: 070 294 92 78
E-post: info@jmgsten.se

Söker du någon av oss personligen?
Jonas Göthberg
076 125 12 10
jonas@jmgsten.se

Magnus Göthberg
076 125 12 11
magnus@jmgsten.se

Bland våra samarbetspartners