Övriga tjänster

Vi utför en hel del byggnationsarbeten och kontorsanpassningar. Hittills har vi varit involverade i sex projekt där vi har byggt fristående villor och ett flertal uppdrag där vi har hjälpt växande företag att på bästa sätt omorganisera och utnyttja sina befintliga lokaler.

Kontorsanpassning
Vi utgår alltid från de behov ni har utifrån verksamhet, personalkapacitet och önskemål. Tillsammans planerar vi hur vi bäst skapar en trivsam arbetsmiljö för dig och dina anställda. Det finns inga begränsningar för vad vi klarar av, oavsett om ni behöver nya mötesrum, ett öppet kontorslandskap eller en ny utställningslokal. Vår kunniga personal har all nödvändig utbildning som krävs för att ta ditt företag till nästa nivå. Vi har lång erfarenhet av renovering och kontorsanpassning och är delaktiga i allt från planering till färdigställt resultat.

Byggnationsuppdrag
Tack vare vår breda kompetens, som sträcker sig från förberedande markarbeten och betongläggning till utvändiga och invändiga byggnationsuppdrag samt finplanering, har vi den kunskap som krävs för att gå från en öde tomt till beboeliga hus och färdiga lokaler.

Vi ställer höga krav på oss själva eftersom vi vet att våra kunder gör detsamma. Därför kan du känna dig trygg när du anlitar oss och vara säker på att du får ett professionellt och lyckat resultat varje gång. Inget arbete är för stort eller för litet och vi strävar alltid efter att skapa goda, långvariga relationer och självklart leverera förstklassiga resultat.

ovrigt

Kontakta oss / Beställ kostnadsfri offert

Tveka inte att höra av dig om du har frågor eller funderingar. Skicka in en kostnadsfri offertförfrågan med hjälp av formuläret eller hör av dig till oss via telefon eller e-post.

Telefon: 070 294 92 78
E-post: info@jmgsten.se

Söker du någon av oss personligen?
Jonas Göthberg
076 125 12 10
jonas@jmgsten.se

Magnus Göthberg
076 125 12 11
magnus@jmgsten.se

Bland våra samarbetspartners